Asiantuntijatiimi

  Arto Remes CEO & Founder

Arto Remes
CEO & Founder

p. 040 558 0325
arto@digimoguli.fi
View Arto Remes's profile on LinkedIn

Arto auttaa yrityksiä digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä. Toimintaa ohjaa tuloshakuisuus ja rakkaus lajiin.

Arto on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä lähes 20 vuotta erilaisissa digiasiantuntija- ja kehitystehtävissä sekä ollut osakkaana yhdessä Pohjois-Suomen suurimmista markkinointitoimistoista.

Kokemusta tekemiseen on karttunut monien Suomen eturivin brändien parista. Perspektiiviä asioihin on tullut myös Suomen ensimmäisistä uusmedia-alan pörssiyrityksistä (Nedecon) 2000-luvun taitteesta.

Arto on myös perustanut 2000-luvun alussa myös Suomen suurimman elokuva-arvostelusivuston, Leffatykki.com:n.

 
  Juuso Huusko CRO & Partner

Juuso Huusko
CRO & Partner

p. ‭044 742 2101‬
juuso@digimoguli.fi
View Juuso Huusko's profile on LinkedIn

Juuso on diginatiivi milleniaali, jonka intohimo on auttaa yrityksiä valitsemaan oikeat toimintamallit ja teknologiat uusien asiakkaiden hankintaan, sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen.

Kiinnostus digitaaliseen markkinointiin syttyi jo vuonna 2010 oman harrastuneisuuden johdosta, kun Juuso huomasi affiliate-markkinoinnin tarjoamat mahdollisuudet. Affiliate-projektien parissa työskennellessä tutuiksi tulivat erityisesti ne kanavat, joiden avulla uusien asiakkaiden mielenkiinto herätetään.

Viimeiset vajaa 5 vuotta osaamista on jalostettu yhdessä Suomen suurimmassa markkinointeknologiaa tuottavassa yrityksessä, Koodiviidakko Oy:ssä, jossa Juuso työskenteli erilaisissa digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Koodiviidakolla vietetty aika ja oma mielenkiinto alaan on vuosien kuluessa syventänyt digitaalisen markkinoinnin tietämyksen vahvaksi ammattitaidoksi, jolla voidaan auttaa kaiken kokoisia yrityksiä menestymään.

 
  Jukka Timonen Digital Designer & Partner

Jukka Timonen
Digital Designer & Partner

jukka@digimoguli.fi
View Jukka Timonen's profile on LinkedIn

Jukka on kokenut ja monipuolinen suunnittelija. Hän on toiminut lähes vuosikymmenen ajan isommassa mainostoimistossa digi-AD:nä ja web developerina.

Jukka on suunnitellut ja toteuttanut uransa varrella monipuolisesti lukuisia verkkopalveluja erilaisilla julkaisujärjestelmillä. Hänen käsissään palvelun tavoitteista muotoutuu looginen ja positiivinen käyttäjäkokemus, jossa myös visuaalinen ulkoasu on huippuluokkaa ja toteutus pikselintarkalla tasolla.

 
  Sinitta Ahonen Digital Marketing Specialist

Sinitta Ahonen
Digital Marketing Specialist

sinitta@digimoguli.fi
View Jukka Timonen's profile on LinkedIn

Sinitta on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka vastaa Digimogulin asiakkaiden markkinoinnin kehittämisestä ja kohdentamisesta hakukone-, display- ja some-verkostoissa. Digitaalisten kanavien ja työkalujen avulla Sinitta pystyy kohdentamaan ja budjetoimaan markkinointiviestintää tehokkaasti niihin kanaviin, missä asiakkaatkin ovat.

Sinitta osallistui 2017 Googlen markkinointialan opiskelijoille järjestämään kansainväliseen Adwords-kilpailuun, jossa heidän joukkueensa sijoittui Suomen parhaaksi. Sinitta kehittää jatkuvasti Google-taitojaan ja hänellä on hallussa tällä hetkellä Google Analytics (GAIQ)-sertifikaatti sekä Googlen Adwords-hakusanamainonnan sertifikaatit. Nämä ovat osoitus Googlen työkalujen hallinnasta ja tehokkaasta käytöstä digitaalisessa markkinoinnissa. 

 
  Teemu Kytövuori Content Marketing Specialist

Teemu Kytövuori
Content Marketing Specialist

teemu@digimoguli.fi

Teemu on markkinointiviestinnän ammattilainen ja kokenut sisältöjen suunnittelija. Hän on erikoistunut monikanavaiseen sisällöntuotantoon. Teemulla on liki kymmenen vuoden mainostoimistotausta copywritingin eli teksti- ja sisältösuunnittelun parissa.

Hän on tehnyt monipuolisesti digitaalisten kanavien ja perinteisen median sisällöntuotantoa. Lisäksi hänelle on tuttua niin brändin rakennus kuin konseptisuunnittelukin. Teemu on toiminut vuosia myös toimituspäällikkönä merkittävässä asiakas- ja sidosryhmälehdessä sekä omaa kokemusta myös myynnistä ja markkinoinnista innovatiivisen pk-yrityksen palveluksesta.

Sisällönsuunnittelun punaisena lankana Teemu pitää asiakkaan myynnin kehittämistä. Hän on tottunut työskentelemään monien toimialojen ja eri kokoisten yritysten sisällöntuotantoon liittyvissä projekteissa.

 
  Juha Paitsola Video Content Creator

Juha Paitsola
Video Content Creator

juha@digimoguli.fi
View Juha Paitsola's profile on LinkedIn

Juha on kahden vuosikymmenen aikana digimuutoksen nähnyt videoammattilainen. Hänen erikoisalaansa on liikkuva elokuvallinen kuvaus ja videon jälkityöstön vaiheet animaatioita myöten.

Kokemusta Juha on kerännyt Lapissa jossa hän on toiminut yli vuosikymmenen tuotantopäällikkönä yhdessä Lapin suurimmista videotuotantotaloista. Asiakkaan visioiden ja budjetin yhteensovittaminen onnistuu häneltä lähes tuhannen tuotetun videon kokemuksella. Viimeisen viiden vuoden aikana Juha on erikoistunut drone-kuvaukseen laajentaen sillä visioita kohti taivasta.