Digimogulin asiantuntijatiimi

  Arto Remes CEO & Founder

Arto Remes
CEO & Founder

p. 040 558 0325
arto@digimoguli.fi
View Arto Remes's profile on LinkedIn

Arto auttaa yrityksiä digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä. Toimintaa ohjaa tuloshakuisuus ja rakkaus lajiin.

Arto on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä lähes 20 vuotta erilaisissa digiasiantuntija- ja kehitystehtävissä sekä ollut osakkaana yhdessä Pohjois-Suomen suurimmista markkinointitoimistoista.

Kokemusta tekemiseen on karttunut monien Suomen eturivin brändien parista. Perspektiiviä asioihin on tullut myös Suomen ensimmäisistä uusmedia-alan pörssiyrityksistä (Nedecon) 2000-luvun taitteesta.

Arto on myös perustanut 2000-luvun alussa myös Suomen suurimman elokuva-arvostelusivuston, Leffatykki.com:n.

 
  Juuso Huusko CRO & Partner

Juuso Huusko
CRO & Partner

p. ‭044 742 2101‬
juuso@digimoguli.fi
View Juuso Huusko's profile on LinkedIn

Juuso on diginatiivi milleniaali, jonka intohimo on auttaa yrityksiä valitsemaan oikeat toimintamallit ja teknologiat uusien asiakkaiden hankintaan, sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen.

Kiinnostus digitaaliseen markkinointiin syttyi jo vuonna 2010 oman harrastuneisuuden johdosta, kun Juuso huomasi affiliate-markkinoinnin tarjoamat mahdollisuudet. Affiliate-projektien parissa työskennellessä tutuiksi tulivat erityisesti ne kanavat, joiden avulla uusien asiakkaiden mielenkiinto herätetään.

Viimeiset vajaa 5 vuotta osaamista on jalostettu yhdessä Suomen suurimmassa markkinointeknologiaa tuottavassa yrityksessä, Koodiviidakko Oy:ssä, jossa Juuso työskenteli erilaisissa digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Koodiviidakolla vietetty aika ja oma mielenkiinto alaan on vuosien kuluessa syventänyt digitaalisen markkinoinnin tietämyksen vahvaksi ammattitaidoksi, jolla voidaan auttaa kaiken kokoisia yrityksiä menestymään.

 
  Jukka Timonen Digital Designer & Partner

Jukka Timonen
Digital Designer & Partner

p. ‭040 177 9146
jukka@digimoguli.fi
View Jukka Timonen's profile on LinkedIn

Jukka on kokenut ja monipuolinen suunnittelija. Hän on toiminut lähes vuosikymmenen ajan isommassa mainostoimistossa digi-AD:nä ja web developerina.

Jukka on suunnitellut ja toteuttanut uransa varrella monipuolisesti lukuisia verkkopalveluja erilaisilla julkaisujärjestelmillä. Hänen käsissään palvelun tavoitteista muotoutuu looginen ja positiivinen käyttäjäkokemus, jossa myös visuaalinen ulkoasu on huippuluokkaa ja toteutus pikselintarkalla tasolla.

 
  Sinitta Ahonen Digital Marketing Specialist

Sinitta Ahonen
Digital Marketing Specialist

p. ‭040 554 8569
sinitta@digimoguli.fi
View Jukka Timonen's profile on LinkedIn

Sinitta on digimarkkinoinnin ammattilainen, joka vastaa Digimogulin asiakkaiden markkinoinnin kohdentamisesta ja kehittämisestä mm. hakukone-, display-, sähköposti ja some-verkostoissa. Laaja-alaisten digitaalisten viestintäkanavien ja työkalujen avulla Sinitta pystyy kohdentamaan ja budjetoimaan markkinointiviestintää tehokkaasti niihin kanaviin, missä asiakkaatkin ovat.

Digitaalinen markkinointi on Sinitan mielestä perinteistä markkinointiviestintää tehokkaampaa, koska lähes jokainen ihminen hakee verkosta tietoa ja lukee uutisia, sekä viestii sosiaalisessa mediassa ja sähköpostin välityksellä. Esimerkiksi hakukonemarkkinoinnin tarkoituksena on auttaa kuluttajia löytämään etsimänsä tuotteet ja palvelut vaivattomasti verkosta. Jos yrittäjä pystyy vastaamaan tähän tarpeeseen, markkinointiviestintä hyödyttää molempia osapuolia.

Sinitta osallistui 2017 Googlen markkinointialan opiskelijoille järjestämään kansainväliseen Adwords-kilpailuun, jossa heidän joukkueensa sijoittui Suomen parhaaksi. Sinitta kehittää jatkuvasti Google-taitojaan ja hänellä on hallussa tällä hetkellä Google Analytics (GAIQ)-sertifikaatti sekä Googlen Adwords-hakusanamainonnan sertifikaatit. Nämä ovat osoitus Googlen työkalujen hallinnasta ja tehokkaasta käytöstä digitaalisessa markkinoinnissa.