Digimogulin asiantuntijatiimi

  Arto Remes Full Stack Marketer, CEO & Founder

Arto Remes
Full Stack Marketer, CEO & Founder

p. 040 558 0325
arto@digimoguli.fi
View Arto Remes's profile on LinkedIn

Arto auttaa yrityksiä digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltaisessa hyödyntämisssä. Toimintaa ohjaa tuloshakuisuus ja rakkaus lajiin.

Arto on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä lähes 20 vuotta erilaisissa digiasiantuntija- ja kehitystehtävissä sekä ollut osakkaana yhdessä Pohjois-Suomen suurimmista markkinointitoimistoista (Avalon).

Kokemusta tekemiseen on karttunut monien Suomen eturivin brändien parista. Perspektiiviä asioihin on tullut myös Suomen ensimmäisistä uusmedia-alan pörssiyrityksistä (Nedecon) 2000-luvun taitteesta.

Arto on myös perustanut 2000-luvun alussa myös Suomen suurimman elokuva-arvostelusivuston, Leffatykki.com:n.

 
  Juuso Huusko CRO & Partner

Juuso Huusko
CRO & Partner

p. ‭044 742 2101‬
juuso@digimoguli.fi
View Juuso Huusko's profile on LinkedIn

Juuso on diginatiivi milleniaali, jonka intohimo on auttaa yrityksiä valitsemaan oikeat toimintamallit ja teknologiat uusien asiakkaiden hankintaan, sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen.

Kiinnostus digitaaliseen markkinointiin syttyi jo vuonna 2010 oman harrastuneisuuden johdosta, kun Juuso huomasi affiliate-markkinoinnin tarjoamat mahdollisuudet. Affiliate-projektien parissa työskennellessä tutuiksi tulivat erityisesti ne kanavat, joiden avulla uusien asiakkaiden mielenkiinto herätetään.

Viimeiset vajaa 5 vuotta osaamista on jalostettu yhdessä Suomen suurimmassa markkinointeknologiaa tuottavassa yrityksessä, Koodiviidakko Oy:ssä, jossa Juuso työskenteli erilaisissa digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Koodiviidakolla vietetty aika ja oma mielenkiinto alaan on vuosien kuluessa syventänyt digitaalisen markkinoinnin tietämyksen vahvaksi ammattitaidoksi, jolla voidaan auttaa kaiken kokoisia yrityksiä menestymään.