Asiantuntijatiimi

Arto Remes CEO & Founder

Arto Remes
CEO & Founder

p. 040 558 0325
arto@digimoguli.fi
Arto on LinkedIn

Arto auttaa yrityksiä digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä. Toimintaa ohjaa tuloshakuisuus ja rakkaus lajiin.

Arto on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä lähes 20 vuotta erilaisissa digiasiantuntija- ja kehitystehtävissä sekä ollut osakkaana yhdessä Pohjois-Suomen suurimmista markkinointitoimistoista.

Kokemusta tekemiseen on karttunut monien Suomen eturivin brändien parista. Perspektiiviä asioihin on tullut myös Suomen ensimmäisistä uusmedia-alan pörssiyrityksistä (Nedecon) 2000-luvun taitteesta.

Arto on myös perustanut 2000-luvun alussa myös Suomen suurimman elokuva-arvostelusivuston, Leffatykki.com:n.

 
Juuso Huusko CRO & Partner

Juuso Huusko
CRO & Partner

p. ‭044 742 2101‬
juuso@digimoguli.fi
Juuso on LinkedIn

Juuso on diginatiivi milleniaali, jonka intohimo on auttaa yrityksiä valitsemaan oikeat toimintamallit ja teknologiat uusien asiakkaiden hankintaan, sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen.

Kiinnostus digitaaliseen markkinointiin syttyi jo vuonna 2010 oman harrastuneisuuden johdosta, kun Juuso huomasi affiliate-markkinoinnin tarjoamat mahdollisuudet. Affiliate-projektien parissa työskennellessä tutuiksi tulivat erityisesti ne kanavat, joiden avulla uusien asiakkaiden mielenkiinto herätetään.

Viimeiset vajaa 5 vuotta osaamista on jalostettu yhdessä Suomen suurimmassa markkinointeknologiaa tuottavassa yrityksessä, jossa Juuso työskenteli erilaisissa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijatehtävissä. Työkokemus ja mielenkiinto alaan on vuosien kuluessa syventänyt digitaalisen markkinoinnin osaamisen vahvaksi ammattitaidoksi, jolla voidaan auttaa kaiken kokoisia yrityksiä menestymään.

 
Jukka Timonen Digital Designer & Partner

Jukka Timonen
Digital Designer & Partner

jukka@digimoguli.fi
Jukka on LinkedIn

Jukka on kokenut ja monipuolinen suunnittelija. Hän on toiminut lähes vuosikymmenen ajan isommassa mainostoimistossa digi-AD:nä ja web developerina.

Jukka on suunnitellut ja toteuttanut uransa varrella monipuolisesti lukuisia verkkopalveluja erilaisilla julkaisujärjestelmillä. Hänen käsissään palvelun tavoitteista muotoutuu looginen ja positiivinen käyttäjäkokemus, jossa myös visuaalinen ulkoasu on huippuluokkaa ja toteutus pikselintarkalla tasolla.

 
Teemu Kytövuori Content Marketing Specialist

Teemu Kytövuori
Content Marketing Specialist

teemu@digimoguli.fi

Teemu on markkinointiviestinnän ammattilainen ja kokenut sisältöjen suunnittelija. Hän on erikoistunut monikanavaiseen sisällöntuotantoon. Teemulla on liki kymmenen vuoden mainostoimistotausta copywritingin eli teksti- ja sisältösuunnittelun parissa.

Hän on tehnyt monipuolisesti digitaalisten kanavien ja perinteisen median sisällöntuotantoa. Lisäksi hänelle on tuttua niin brändin rakennus kuin konseptisuunnittelukin. Teemu on toiminut vuosia myös toimituspäällikkönä merkittävässä asiakas- ja sidosryhmälehdessä sekä omaa kokemusta myös myynnistä ja markkinoinnista innovatiivisen pk-yrityksen palveluksesta.

Sisällönsuunnittelun punaisena lankana Teemu pitää asiakkaan myynnin kehittämistä. Hän on tottunut työskentelemään monien toimialojen ja eri kokoisten yritysten sisällöntuotantoon liittyvissä projekteissa.

 
Oskari Järvelin Web Developer

Oskari Järvelin
Web Developer

Oskari on ketterä webkehittäjä ja rajapinnoissa seikkaileva sovelluskäsityöläinen. Hänen ensimmäinen WordPress-sivustonsa näki bittiavaruuden sähkönsinisen valon vuonna 2013.

Oskari uskoo mitattavissa olevaan laatuun ja avoimeen lähdekoodiin. Palava intohimo tietoturvaan ja loputon halu uuden opetteluun ovat kasvattaneet ammattilaisen, joka rakentaa korkean toimintavarmuuden tuotteita ja löytää toimivimmat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen. Oskari omaa paitsi vahvan kokemuksen WordPressin päälle rakennettavista palveluista ja parhaista käytänteistä, hän seuraa myös tarkasti alan kehittymistä eturivistä. Olipa sitten kyse WordPressin Bleeding Edge -kehitysversiosta, WooCommercen tulevista ominaisuuksista tai Kyberturvallisuuskeskuksen tiedottamista haavoittuvuuksista, Oskari tietää missä mennään juuri nyt.

 
Juha Paitsola Video Content Creator

Juha Paitsola
Video Content Creator

juha@digimoguli.fi
Juha on LinkedIn

Juha on kahden vuosikymmenen aikana digimuutoksen nähnyt videoammattilainen. Hänen erikoisalaansa on liikkuva elokuvallinen kuvaus ja videon jälkityöstön vaiheet animaatioita myöten.

Kokemusta Juha on kerännyt Lapissa jossa hän on toiminut yli vuosikymmenen tuotantopäällikkönä yhdessä Lapin suurimmista videotuotantotaloista. Asiakkaan visioiden ja budjetin yhteensovittaminen onnistuu häneltä lähes tuhannen tuotetun videon kokemuksella. Viimeisen viiden vuoden aikana Juha on erikoistunut drone-kuvaukseen laajentaen sillä visioita kohti taivasta.

 
Eeva Suojanen Digital Marketing & Sales Specialist

Eeva Suojanen
Digital Marketing & Sales Specialist

eeva@digimoguli.fi
Eeva on LinkedIn

Eeva on yritysten menestystarinoista innostuva myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Pitkä kokemus b-to-b-myynnistä on vahva pohja digimarkkinoinnin tehtäville. Markkinoinnin tulee palvella myynnin tavoitteita, hän uskoo.

Eeva on työhistoriansa aikana tehnyt sekä itse myyntiä että vetänyt erilaisia uusasiakashankinnan ja myynnin kehittämisprojekteja. Digitaalisen markkinoinnin työkalut ja toimenpiteet – kuten somemarkkinointi, hakukonemarkkinointi ja markkinoinnin automaatio – ovat myynnin ohella olleet Eevan kiinnostuksen kohteita jo pitkään. Sydäntä lähellä on myöskin sisällöntuotanto, erityisesti blogitekstien ja kuvien muodossa.

Itsensä haastaminen ja utelias uuden opettelu ovat omiaan herättämään jatkuvasti uusia ideoita. Ideoiden jalostaminen ja hyödyntäminen asiakasprojekteissa ovat luovaa työtä parhaimmillaan!

 
Hannu Kärki Digital Sales Specialist

Hannu Kärki
Digital Sales Specialist

p. 044 552 3210
hannu@digimoguli.fi
Hannu on LinkedIn

Hannu on digitaalinen ongelmanratkaisija. Viimeiset 6 vuotta hän on työskennellyt markkinoinnin, myynnin ja sisällöntuotannon tehtävissä erilaisissa yrityksissä. Näistä 3 vuotta kului sosiaalisen median markkinointia mahdollistaneessa yrityksessä. Lisäksi entisenä yrittäjänä Hannu tuntee myös PK-yrittäjien ajatusmaailman. Tällä hetkellä Hannu keskittyy markkinoinnin tietotaidon vahvistamiseen, jotta voi auttaa asiakkaita entistäkin paremmin.

Hannu rakastaa ongelmanratkaisua ja asiakkaan ongelmat hän näkee haasteina, joihin löytyy ratkaisu. Hannu tuntee digitaalisen markkinoinnin keinot todella hyvin, joten ratkaisu varmasti löytyy. Jos on jotain mitä hän ei osaa, se opetellaan. Jos sinulla on Hannulle ongelma, älä epäröi ottaa yhteyttä.

 
Jukka Kivari Digital Sales Specialist

Jukka Kivari
Digital Sales Specialist

p. 040 484 5300
jukka.kivari@digimoguli.fi
Jukka on LinkedIn

Jukka on pitkän linjan digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen ja teknologioiden asiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus suurten kansainvälisten yritysten kanssa toimimisesta sekä monipuolinen tausta startup-yritysten neuvonantajatehtävistä. Viime vuosina hän on erikoistunut digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen strategioihin.

Tämä ammattilaisemme on aina innokas oppimaan uutta ja pysymään kartalla uusista teknologioista ja trendeistä. Tästä esimerkkinä ovat viime aikoina suoritetut kansainväliset Digital Transformation Strategy -opinnot sekä syksyllä 2018 aloitetut digitaaliseen palveluliiketoimintaan keskittyvät tradenomin opinnot ja sen myötä hankittu inbound-menetelmien ja markkinoinnin sertifikaatti.

Jukka toimii pääkaupunkiseudulla uusasiakashankinnan parissa ja hänen myötä pystymme sparraamaan alueen yrityksiä ketterästi erilaisissa kehitystarpeissa.