Katsaus sisältömarkkinointiin 2017

Katsaus sisältömarkkinointiin 2017

Hubspotin toukokuussa julkaisema State of Inbound 2017 -raportti valotti jälleen laajasti sisältömarkkinoinnin tilannetta pureutumalla modernin markkinoinnin ja myynnin panostuksiin, suurimpiin haasteisiin sekä tulevaisuuden markkinointiin. Raportti on loistava työkalu markkinoinnin ammattilaisille, sillä se avaa yleistä tilannetta markkinoinnissa ja tuo lisää tukea omaan tekemiseen, sekä tarjoaa inspiraatiota huomisen markkinointia ajatellen.


Digimoguli on nyt virallinen .fi-verkkotunnusten välittäjä

Saat tilattua meiltä verkkopalveluihin muiden verkkotunnusten ohella .fi-verkkotunnukset. Luomme yrityksellenne tarvittaessa sähköpostitilit, joista ei tila lopu heti kesken. Halutessanne autamme ottamaan sähköpostin ohella käyttöön myös modernin viestintäsovelluksen tai muita liiketoimintaanne tehostavia nykyaikaisia pilvipalveluja, jotka voidaan useat liittää omaan verkkotunnukseenne alidomainiksi.


Verkkosivualustaksi Wordpress vai Squarespace?

Verkkosivualustaksi Wordpress vai Squarespace?

Viime postauksessa tarkastelimme verkkosivu-uudistusta sisältö edellä. Nyt päätimme vertailla kahta maailman suosituimpiin kuuluvaa julkaisujärjestelmää. Wordpress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja Squarepace on taas maailman suosituin kaupallinen julkaisujärjestelmä. Molemmissa järjestelmissä on perusajatuksena että sisällön ylläpito on helppoa ja ylläpitoon tarvitaan vain verkkoselain ja toimiva internet-yhteys.