Digimoguli kasvaa ja kehittyy

Vuosi 2018 on alkanut Digimogulilla vahvasti ja sama trendi saa nyt jatkoa, sillä yrityksen asiantuntijatiimi kasvoi 12.3.2018 uudella osakkaalla ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisella  Juuso Huuskon aloittaessa CRO:n (Chief Revenue Officer) tehtävässä.

Facebook-mainonta ja markkinoinnin automaatio

ActiveCampaign mahdollistaa Facebook Custom Audiences -mainonnan (mukautetut kohderyhmät) käytön yhtenä markkinoinnin automaation viestintäkanavana sähköpostin ja verkkosivuilla näytettävien viestien ohella.

Digimarkkinoinnin trendit 2018

Miten vuosi 2017 on muuttanut digitaalisen markkinoinnin maailmaa ja mitä on tulossa vuonna 2018? Inspiroiduimme tiivistämään aiheesta tärkeimpiä pointteja. Keräsimme yhteen pakettiin hyödyllistä tietoa, josta jokainen yritys voi ammentaa ideoita omaan markkinointiin ja myyntiin.

Miten hyödynnät dataa markkinoinnissa ja myynnissä?

Markkinointi- ja myyntiteknologioiden jatkuvan kehityksen myötä yrityksillä on entistä laajemmat mahdollisuudet kerätä erilaista dataa kävijöistä ja asiakkaista. Tämä antaa yrityksille valtaisat mahdollisuudet kehittää ja parantaa markkinointia ja myyntiä, mutta luo toisaalta myös runsauden ongelman: mitä tietoa olisi hyvä kerätä, millä tavalla sitä kerätään, miten sitä analysoidaan ja miten hallita tätä kokonaisuutta.

7 keinoa tehokkaampaan markkinointiin ja myyntiin kehysmallin avulla

Yritykset menestyvät paremmin mikäli heillä on käytössä kirjoitettu markkinointisuunnitelma verrattuna yrityksiin, joilla sitä ei ole. Markkinointisuunnitelman vaikein haaste voi olla epätietoisuus mistä aloittaa tai mitä kehittää. Suunnittelutyötä voidaan tehostaa hyödyntämällä seitsemän kohdan kehysmallia.

Markkinoinnin ja myynnin työkalut 2018?

Syksyn edetessä pikkuhiljaa kohti seuraavaa vuotta monessa yrityksessä pohditaan tulevan vuoden 2018 budjettia, markkinointistrategioiden päivitystä ja uusia keinoja tehokkaampaan tekemiseen. Tämä tehtävä ei välttämättä ole yksinkertainen, sillä erityyppisten markkinoinnin ja myynnin työkalujen tarjonta on räjähtänyt käsiin viimeisen kuuden vuoden aikana.

ActiveCampaignilla asiakkaan koko digitaalinen ostopolku haltuun

Olemme olleet ActiveCampaignin suosittelija jo pitkään ja toteuttaneet järjestelmällä monenlaisia projekteja. Asiakkaan koko sähköistä ostopolkua ajatellen kokonaisuudessa on ollut muutamia isompia puutteita. Kehitystiimi tuntuu olevan ajantasalla ja tekee työtä sen eteen, että ActiveCampaign ei kalpenisi järeämpienkään markkinoinnin automaatioiden ja markkinoinnin ja myynnin CRM-järjestelmien rinnalla, ollen kuitenkin kustannuksiltaan ja käyttäjäystävällisyydeltään edelleen eri planeetalta.

Katsaus sisältömarkkinointiin 2017

Hubspotin toukokuussa julkaisema State of Inbound 2017 -raportti valotti jälleen laajasti sisältömarkkinoinnin tilannetta pureutumalla modernin markkinoinnin ja myynnin panostuksiin, suurimpiin haasteisiin sekä tulevaisuuden markkinointiin. Raportti on loistava työkalu markkinoinnin ammattilaisille, sillä se avaa yleistä tilannetta markkinoinnissa ja tuo lisää tukea omaan tekemiseen, sekä tarjoaa inspiraatiota huomisen markkinointia ajatellen.

Pysy mukana markkinoinnin kehityksessä

Liity sisäpiiriin ja tilaa uutiskirjeemme. Saat tietoa uusimmista digitaalisen markkinoinnin ja myynnin trendeistä ja polttavimmista puheenaiheista.

Digimoguli Oy
Kiilakiventie 1, 90250, Oulu
+358 40 558 0325
info@digimoguli.fi