Asiakaskokemuksia videolle

asiakaskokemuksia-videolle.jpg

Videosisällöt ovat nykyään olennainen osa sisältömarkkinoinnin taktiikoita. Video on sitouttavin sisällön muoto, koska se on yleensä helppo ymmärtää ja se on paljon muistettavampaa kuin teksti. Videolla on myös helpompaa päästä tunteiden tasolle kuin tekstillä.

Toteutimme Liikuntakeskus Oz MAXille asiakaskokemusvideon. Tämän tyyppiset videotestimoniaalit toimivat digimarkkinoinnissa hyvin asiakkaan ostopolulla juuri ennen ostopäätöstä yhdessä esimerkiksi erilaisten case-esimerkkien kanssa vakuuttamaan lähellä olevaa ostopäätöstä oikeaksi.

Kuten kirjoitimme aiemmin Videomarkkinoinnin ABC:ssä, ihmiset rakastavat tarinoita. Asiakaskokemusvideossa päästään välittämään konkreettisesti, miten asiakas kokee palvelun tai tuotteen ja ennen kaikkea sen tuottaman lisäarvon. 

Video eri muodoissaan on nykyään niin kiinteä osa digitaalista markkinointia, että sen tulisi olla koko ajan mukana markkinoijan työkalupakissa. Erityyppisiä videoita voidaan käyttää useassa vaiheessa digitaalisen asiakkaan ostopolkua. Mikäli kaipaat apua digitaalisen markkinoinnin hyödyntämiseen liiketoiminnassanne, ota yhteyttä ja avataan keskustelu miten voisimme auttaa tavoitteissanne.