Digimoguli Oy:lle AA-luottoluokitus

Digimoguli Oy:lle on myönnetty jo ensimmäisen täyden toimintavuotensa jälkeen AA-luottokelpoisuus luottokelpoisuusjärjestelmässä. AA-luokitus on merkki hyvästä luottokelpoisuudesta ja keskimääräistä pienemmästä luottoriskistä.

AA-luottoluokituksen saavuttaa ainoastaan noin 14,4 % kaikista Suomen yrityksistä. Sertifikaatti kertoo, että olemme luotettava palveluiden tuottaja ja yhteistyökumppani. Kanssamme voi rakentaa pitkäkestoisia ja tuottavia asiakassuhteita. Tavoitteenamme on aina asiakkaidemme menestyminen. Kiitos kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme!

Yritysten rating-jakauma

Sertifikaatin myöntäjä, Bisnode on alkuperäisen AAA-yritysreittauksen kehittäjä. Tämä täysin automaattinen luottoluokitusjärjestelmä lanseerattiin Suomessa vuonna 1993. Bisnode on määritellyt lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiivisen yrityksen luottokelpoisuusluokan eli Ratingin.

Rating-luokkia on seitsemän. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Lisätietoa AAA-rating –mallista ja perusteista Bisnoden sivuilta.