Digimogulista Google Partner -kumppaniyritys

Olemme saavuttaneet jälleen yhden etapin modernin markkinoinnin asiantuntijuuden saralla. Olemme nyt virallisesti Google Partner -kumppaniyritys.

Digimogulin erikoisalana on hakumainonta ja se tarkoittaa sitä, että yritys on osoittanut syvällistä tuotetietämystä sekä hakumainonnan perustason ja edistyneen tason asiantuntemusta ja tuntee esimerkiksi hakumainoskampanjoiden luomisen, hallinnan, mittaamisen ja optimoinnin parhaat käytännöt. Tavoitteenamme on erikoistua yrityksenä lisää lähitulevaisuudessa.

Henkilökohtaisena sertifiointina olemme saavuttaneet videomainonnan sertifioinnin ja Google Analytics -sertfioinnin.

Videomainonnan sertifiointi osoittaa videomainonnan tuntemuksen, mukaan lukien AdWords videoille -kampanjoiden luomiseen, hallintaan ja optimointiin liittyvien parhaiden käytäntöjen hyvän hallinnan.

Google Analytics -sertifiointi osoittaa digitaalisen analytiikan ja Google Analyticsin perusteiden tuntemuksen, mukaan lukien mittaus- ja käyttöönottosuunnittelun sekä Google Analyticsin määrityksen ja hallinnoinnin.

Olemme panostaneet yrityksen kehityksessä kesälomien jälkeen erityisesti online-mainontaan. Meistä tuli 17.8. Suomen suurimman digimainonnan ja -markkinoinnin asiantuntijayhteisön IAB Finlandin jäsenyritys.

Mikäli kaipaat asiantuntevaa kumppania online-mainontaan niin ota yhteyttä