Eventoursin verkkosivu-uudistus

eventours-referenssi.jpg

Eventours oli vielä hetki sitten tilanteessa, jossa niin sanotusti suutarin lapsella ei ollut kenkiä. Yrityksen sivusto oli vanhentunut visuaalisesti ja ei mukautunut eri päätelaitteisiin, joka on jo ihan perusvaatimus nykyään. Lisäksi sivuston ylläpitäminen oli hankalaa, mutta toisaalta webhotelli-palveluntarjoajaan oltiin tyytyväisiä.

Uudistamme @eventoursoulu verkkosivut. Aloituspalaveri asiakkaan kanssa #digimogulihq

Henkilön Digimoguli (@digimoguli) jakama julkaisu

Eventoursin Ulla Anttilalla on pitkä kokemus mainonnan, markkinoinnin, viestinnän sekä matkailun parista. Eventours suunnittelee ja toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia avaimet käteen -periaatteella sekä Oulussa ja lähialueilla. Eventoursin kautta  järjestyvät erilaiset safarit, liikunnalliset ohjelmapalvelut, tyky-päivät, kokouspaketit, esiintyjät, luennoitsijat, kokkikurssit jne.

Näistä lähtökohtökohdista aloitimme kesällä sivuston uusimisen. Julkaisujärjestelmän valinnassa päädyttiin Wordpressiin, jonka avulla verkkosisältöjen ylläpito oli asiakkaalle entuudestaan tuttu jo monista muista yhteyksistä. Lisäksi Wordpress oli asennettavissa helposti nykyiseen webhotelliin. Asiakkaalla oli myös visio sivuston käytettävyydestä, jossa yrityksen palvelut haluttiin tuoda tuotekorttimaisesti esiin eri kategorioissa.

Jo puolesta sanasta hahmottui haluamani verkkosivukokonaisuus. Lämpimästi voin suositella Digimogulia kun tulee tarvetta digihommiin.
— Ulla Anttila, Eventours

Digimogulin ohjelmistoriippumattomien asiantuntijapalveluiden toimintaa ohjaavana filosofiana on tarjota kullekin asiakkaalle sopivin ja paras ratkaisu tämän digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin.

Lopputulosta voit käydä katsomassa osoitteessa: eventours.fi