Kuljetuspolarille rakentamisprojektin edistymistä seuraava blogisivusto

heijastuksia-referenssi.jpg

Toteutimme asiakkaallemme Kuljetuspolarille unelmien mökin rakentumista seuraavan Heijastuksia-blogisivuston. Blogi kertoo tekstein, kuvin ja videoin Kalajoen Rautioon Kuljetuspolarin vanhalle soranottoalueelle rakennettavasta kesämökistä ja sen vaiheista.

Kuljetuspolarilla kehitysprojektien ja markkinoinnin parissa työskentelevä Minna Kiiveri esitti hankkeen ja bloggaamisidean eräässä digimarkkinoinnin kehityspalaverissa. Mielestämme ajatus oli erittäin hyvä. Bloggaamista ja siihen liittyviä asioita tarkasteltiin yhdessä lopulta monesta eri kulmasta.

Kun kaikki rakentamiseen liittyvät asiat olivat varmistuneet, toteutimme Heijastuksia-blogin ketterillä menetelmillä eli alustaksi valittiin Squarespace. Sivusto toteutettiin siihen pisteeseen, että asiakas pystyy helposti ylläpitokoulutuksen jälkeen itse kirjoittamaan sivustolle ajatuksiaan.

Asiakas halusi tuottaa sisältöjen yhteyteen myös videomateriaalia. Autoimme valitsemaan oikean videojulkaisualustan ja kävimme läpi erityisesti Youtuben ja Vimeon eroavaisuudet, hyödyt ja kustoimointimahdollisuudet. Autoimme pääsemään alkuun videoiden julkaisussa ja annoimme vinkkejä videoiden tekoon.

Tämä ja monet muut projektit ovat hoituneet hienosti. Ei voi kuin ihmetellä, miten Digimogulilla on takataskussa selkeät vastaukset kaikkiin eteen tuleviin nettimaailman kysymyksiin. Suosittelen!
— Minna Kiiveri

Unelmien etenemistä voit seurata osoitteessa: heijastuksia.kuljetuspolar.fi