Nimitysuutinen: Vahvistamme data-, analytiikka- ja liiketoimintaosaamistamme

henri-1200px.jpg

Henri Tuominen on nimitetty Digimoguli Oy:n Business Developeriksi 1.9.2017 alkaen.

Haluamme vastata yhä paremmin pienten ja keskisuurten yritysten kasvavaan tarpeeseen kehittää liiketoimintaa hyödyntäen uusimpien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia.

Henri tulee vahvistamaan Digimogulin data-, analytiikka- ja liiketoimintaosaamista, joilla autamme yrityksiä kasvussa ja ottamaan seuraavan askeleen digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja liiketoimintaympäristön kehittämisessä.

Henri on työskennellyt vuosia startup-ympäristössä ja ollut kehittämässä erilaisten yritysten liiketoimintaa ja strategioita. Henrillä on myös laaja osaaminen digimarkkinoinnin, markkinoinnin automaatioiden ja CRM-palveluiden parista.

Digitaalisuus on merkittävä mahdollisuus pk-yrityksille kasvattaa liiketoimintaa. Teknologiatarjonta on kasvanut valtavasti, joka on yritysten kannalta loistava asia, mutta tuo toisaalta haasteita erityisesti teknologioiden valinnan ja niiden hyödyntämisen suhteen. Haluamme auttaa yrityksiä löytämään juuri heille sopivimmat ratkaisut. Aiemmin monet teknologiat ovat olleet vain isompien yritysten saatavilla, mutta asiat ovat muuttuneet viime vuosina oleellisesti.
— Henri Tuominen

Digimogulilla ja yrittäjä Arto Remeksellä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen digitaalisen markkinoinnin johtamisesta, suunnittelusta ja käytännön tekemisestä, sisältäen myös erilaiset koulutus-, kehitys- ja ylläpitopalvelut.

On hienoa saada Henri mukaan tiimiin ja voimme suuntautua entistä vahvemmin yritysten digitaalisten liiketoimintaympäristöjen kehittämiseen kokonaisuutena.
— Arto Remes