Woocommerce + ActiveCampaign – Verkkokaupan markkinoinnin automaatio

Veimme aiemmin toteuttamamme No75-verkkokaupan uudelle tasolle. Toimme Woocommercen päällä toimivan verkkokaupan taustalle ActiveCampaign -markkinoinnin automaatiojärjestelmän, jonka avulla kasvatetaan tehokkaasti verkkokaupan myyntiä ja asiakasuskollisuutta.

Wordpress-julkaisujärjestelmän liitännäisenä toimiva Woocommerce on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista. ActiveCampaign julkaisi Woocommerceen dataintegraation toukokuun 2017 lopulla. Tällä näiden kahden ohjelmiston yhdistelmällä voidaan luoda monipuolisesti automaatioita palvelemaan ja aktivoimaan verkkokaupan asiakkaita ostoprosessin eri vaiheissa.

Kävimme projektin alussa asiakkaan kanssa läpi, mitä verkkokaupan myyntiä tukevia toimintoja kannattaisi ensivaiheessa automatisoida. Näistä toteutettiin integroinnin yhteydessä alkuun muutama. Olemassa oleva integraatio ja tehdyt toteutukset luovat hyvän pohjan ketterälle jatkokehitykselle.

Yhteistyö on toiminut ja asiat on hoituneet juuri niin kuin on sovittu. Digimoguli on pystynyt tarjoamaan yhä modernimpia ja tehokkaampia ratkaisuja digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kehitystarpeisiimme.
— Minna Paulamäki, toimitusjohtaja, Sola Natural Oy

ActiveCampaign on monipuolinen ja joustava ohjelmisto, joka soveltuu verkkokauppojen ohella erinomaisesti myös sisältömarkkinoinnin automaatiojärjestelmäksi.

Tutustu kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppaan osoitteessa: no75.fi

Digimoguli on virallisesti sertifioitu ActiveCampaign konsultti. Meillä on suora yhteys ActiveCampaignin tiimiin ja laajennettuihin tukipalveluihin. Voimme taata asiakkaillemme, että markkinoinnin ja myynnin automaatioiden suunnittelu, käyttöönotto ja koulutus tehdään uusinta tietoutta hyödyntäen ActiveCampaignin omien suositusten mukaisesti.