Digimarkkinoinnin tekijä

Oikeat toimenpiteet ovat tarkkaan mietittyjä ja tehokkaita sekä koko asiakaspolun huomioivia.

Autamme teitä tarjoamaan asiakkaillenne laadukkaan kohtaamisen yrityksenne kanssa kaikissa digitaalisissa kanavissa.

Meiltä saat mm. seuraavat digimarkkinoinnin ja -myynnin palvelut:

Sisältömarkkinointi

Autamme sisältömarkkinoinnin suunnittelussa. Käydään yhdessä läpi tavoitteenne ja rakennetaan tehokas sisältömarkkinoinnin suunnitelma toimenpiteineen.

Verkkosivut

Digitaalisen markkinoinnin perustana on liiketoiminnan tavoitteita tukevat verkkosivut. Toteutamme laadukkaita ja tehokkaita päätelaiteriippumattomia (responsiivisia) sivustoja, joilla saavutat tavoitteesi ja tavoitat yleisösi. Verkkosivut toteutetaan julkaisujärjestelmien päälle, jolloin yrityksesi pääsee helposti muokkaamaan sisältöä aina tarvittaessa.

Verkkokaupat

Toteutamme yrityksellenne verkkokaupan ja autamme halutessanne markkinoimaan sitä. Kytkemme kauppaan myös monipuoliset markkinoinnin tulosseurannan työkalut.

Laskeutumissivut

Hyvän markkinointikampanjan yksi tärkeimmistä elementeistä on hyvä laskeutumissivu (landing page). Tällä tavalla potentiaalisen asiakkaan mielenkiinto pidetään tiukasti markkinoinnin tavoitteiden mukaisessa putkessa ja halutaan saada maksimaalinen määrä konversioita.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla parannat sijoitustasi hakukoneiden luonnollisissa hakutuloksissa ja kasvatat sivustosi liikennettä.

Konversio-optimointi

Konversio-optimoinnilla saat enemmän hyötyä sivustosi liikenteestä. Käydään yhdessä läpi tavoitteesi ja tutkitaan miten niiden toteutumista voidaan parantaa.

Analytiikka

Autamme rakentamaan markkinoinnin tavoitteenne toteutumisen seuraamiseen toimivat mittarit Google Analyticsin avulla. Niiden avulla johdat ja kehität yrityksenne markkinointia ja toimenpiteitä nopeallakin aikataululla. Olemme Google Analytics -sertifioinnin omaava toimija.

Markkinoinnin teknologiat

Suunnittelemme erilaisia markkinoinnin automaatiokokonaisuuksia, joissa mm. sähköpostimarkkinointi, kävijöiden suorittamat toimet ja liidien pisteytys ovat keskeisiä elementtejä.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi tehokkaimmista digimarkkinoinnin keinoista. Autamme sähköpostimarkkinoinnin käyttöönotossa ja tehostamisessa.

Videot

Toteutamme monipuolisesti erilaisia videoita. Video on tehokas väline markkinoinnissa ja sillä päästään syvemmälle vaikutuksen tasolle kuin perinteisellä tekstillä. Videolla voi myös opastaa tehokkaasti palvelun tai tuotteiden käytössä.