Onko liiketoimintasi törmäämässä digitalisaation tuomiin haasteisiin? 

Haluatko selvittää kuinka saada kilpailijoitasi parempi näkyvyys Googlessa ja sitä kautta enemmän maksavia asiakkaita? Ovatko verkkosivusi täydessä tuloskunnossa vai pystytäänkö niiden kautta tulevaa kassavirtaa kasvattamaan yksinkertaisilla toimenpiteillä?

onko-liiketoimintasi-tormaamassa.jpg

Tämä kesä tarjoaa sinulle ensiluokkaisen mahdollisuuden saada vastaus molempiin kysymyksiin, sillä Digimoguli on lanseerannut kampanjan, joka auttaa paikallisia yrityksiä kasvamaan.

Kokemuksesta tiedämme, että aika on yrittäjän kallisarvoisin omaisuus ja olemme ottaneet sen huomioon kampanjan suunnittelussa. Sinun aikaasi ei käytetä lyhyttä puhelinkeskustelua enempää.

Kampanja koostuu kahdesta eri palvelusta:

kilpailija-analyysi.png

1. Kilpailija-analyysi & toimintasuunnitelma

Autamme  sinua selvittämään mm. seuraavat asiat:

  • Kuinka paljon Google-hakuja bisnekseesi kohdistuu ja mikä osa niistä tulee sinulle ja mikä kilpailijoille.
  • Maksettu, ansaittu vai omistettu media? Mihin markkinointikanaviin toimialasi muut yritykset ovat panostaneet ja kuinka hyödyntää näitä myös omassa markkinoinnissasi.
  • Kuinka kilpailijasi hankkivat liikennettä verkkosivuilleen ja voiko näitä keinoja hyödyntää myös teidän yrityksessänne.
verkkosivut-tuloskuntoon.png

2. Verkkosivujen tuloskuntotarkastus & kehityssuunnitelma

Oletko ajatellut kuinka paljon menetät rahaa joka kuukausi jos verkkosivustosi ei ole tuloskunnossa? Me analysoimme tilanteen ja annamme sinulle kehityssuunnitelman, joka sisältää mm:

  • CTA-arvioinnin (Toimintokehotteet) ja ehdotukset kuinka aktivoida verkkovierailija heti ensimmäisestä vierailusekunnista lähtien.
  • Strategiset tavoitteet verkkosivuillesi sekä ohjeet kuinka niitä voidaan mitata.
  • Verkkopalvelun ulkoasun analysoinnin, kuinka se tukee yrityksesi brändiä sekä herättää luottamusta vierailijassa.

Kumpikin palvelu nyt 31.8. saakka -20% kesäetuna 792 €/kpl (norm. 990€/kpl). Kurkkaa myös verkkosivustouudistus-kampanjamme

Tee palvelun tilaus oheisella lomakkeella:

Nimi *
Nimi
Tilaan seuraavat palvelut