maas-ikoni.png

Haluatko paremman näkyvyyden Googlessa, lisää liidejä ja enemmän asiakkaita?

Meidän missiomme on auttaa teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan tuloksellista markkinointia, valitsemalla tarpeisiinne parhaiten sopivat teknologiat, toimintamallit ja viestintäkanavat.

 
teknologia-ikoni.png

Suunnitteletko laajempaa verkkopalvelu-uudistusta tai markkinoinnin automaation käyttöönottoa?

Haaste on nykyisin se, että joudut valitsemaan tarvitsemasi teknologian yli 7000 vaihtoehdon joukosta. Oletko varma, että osaat valita yrityksellesi oikean ratkaisun? Me autamme sinua kartoittamaan tilanteen ja valitsemaan siihen sopivimmat teknologiat.

 
koulutus-ikoni.png

Haluatko paremman tietotaidon digitaalisesta markkinoinnista?

Digimogulin tiimi järjestää koulutuksia, jotka käsittelevät digitaalista asiakaspolkua aina näkyvyyden kasvattamisesta olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen.

 

Uusimpia töitämme


Herätämme markkinointiviestisi eloon videolla

Videomarkkinointi ja videotuotanto ovat olennainen osa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijapalveluitamme. Tässä muutamia syitä miksi käyttäisit videoita markkinoinnissasi.

Inspiroi asiakkaita, vauhdita myyntiä, vaikuta videolla, tuplaa hakukonenäkyvyys, lisää sanomasi uskottavuutta, ota asiantuntijuus haltuun ja vakuuta osaamisellasi, tue ostopäätöstä. lisää ymmärrystä, näytä konkretiaa… Lue lisää


Haemme tiimiimme uutta digimarkkinoinnin asiantuntijaa

digimarkkinoinnin-asiantuntija-2-1200x630.jpg

Tule mukaan Digimogulin kasvavaan ja kannustavaan tiimiin!

Sinun tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme menestymään. Käytännössä tämä tapahtuu monipuolisten oikea-aikaisten sisältöjen, relevanttien kanavien, teknologioiden ja olemassa olevan datan pohjalta tehtyjen ratkaisujen avulla.

Voit olla kokenut digitaalisen markkinoinnin ammattilainen tai uran alkuvaiheessa oleva, kannuksesi todistanut lahjakkuus… Lue lisää

 

Asiakkaamme kertovat

puhekupla-ikoni-v2.png

Digimoguli pystyi erinomaisesti huomioimaan resurssimme ja lähtötason digitaalisen markkinoinnin strategian suunnittelussa. Meillä on nyt valmiita työkaluja digimarkkinoinnin toteuttamiseksi sekä myös runsaasti aihioita jatkokehittelyä varten.

Susanna Ranne
Toimitusjohtaja, House Company LKV Oy

puhekupla-ikoni-v2.png

Digimoguli on tarjonnut todellista asiantuntija-apua Google-markkinointiin. Pystymme näkemään suoraan tulosten perusteella, minkä verran hakukonemarkkinointi tuottaa ja paljonko siihen kannattaa investoida.

Ville Salonen
Toimitusjohtaja, Escape Events Oy

puhekupla-ikoni-v2.png

Digimoguli auttoi meidät alkuun sähköisessä kaupankäynnissä ja on neuvonut digimarkkinoinnissa. Omakin osaaminen on kasvanut huomattavasti. Digimogulin palvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.

Minna Paulamäki
Toimitusjohtaja, Sola Natural Oy

 

Valmiina pääsemään tavoitteisiin?

 

Blogi