Google hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tuo oikeanlaista näkyvyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa  ja kasvattaa sivustosi liikennettä.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimia, joilla nostetaan verkkosivustosi ja sen yksittäisten sivujen sijoituksia Googlen luonnollisissa hakutuloksissa kun potentiaaliset asiakkaasi tekevät bisneksesi kannalta hakuja tärkeillä avainsanoilla ja hakutermeillä.

Google hakukoneoptimoinnin hyötyjä

Voita kilpailu

Verkkosivuston hakukoneoptimointi on yksi fiksuimmista tavoista saada potentiaalisia asiakkaita verkosta sen sijaan että nämä kääntyisivät kilpailijoittesi puoleen. Faktahan on, että monikaan hakuja tekevä ei etene ensimmäistä sivua pidemmälle tuloksissa.

Enemmän myyntiä

On sanomattakin selvää, että mitä enemmän saat liikennettä ja potentiaalisia asiakkaita ohjattua sivustollesi, sitä enemmän teet myös myyntiä.

Näkyvyyttä kaikille tasoille

Hakukoneoptimointi toimii niin paikallisella, valtakunnallisella kuin globaalillakin tasolla. Liiketoiminnalliset tavoitteesi määrää millä strategialla optimointia kannattaa tehdä.

Hakukoneoptimoinnin tukena on hyvä käyttää myös hakusanamainontaa.

Onko sivustosi hakukoneystävällinen?

Tilaa veloitukseton hakukoneoptimoinnin analyysi. Tutkimme verkkosivustonne ja toimitamme tiiviin raportin muutaman arkipäivän sisällä.

Onnistu hakukoneoptimoinnissa avullamme

Kun lähtötilanne ja tavoitteet on selvillä, teemme sisällön optimointityön ja poistamme tekniset esteet hakukonenäkyvyydelle. Toteutamme myös avainsana- ja kilpailijatutkimuksia esimerkiksi uudistettavan verkkosivuston tai laajemman digimarkkinoinnin suunnitelman taustatiedoksi.