Asiakkaiden kokemuksia

Haluamme tarjota rautaisen asiantuntemuksen lisäksi ensiluokkaista palvelua ja loistavia asiakaskokemuksia. Hyvin hoidetut työt ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Ohessa asiakkaidemme kokemuksia meistä.

Digimoguli pystyi erinomaisesti huomioimaan resurssimme ja lähtötason digitaalisen markkinoinnin strategian suunnittelussa. Meillä on nyt valmiita työkaluja digimarkkinoinnin toteuttamiseksi sekä myös runsaasti aihioita jatkokehittelyä varten.
— Susanna Ranne, toimitusjohtaja, House Company LKV Oy
Digimoguli on tarjonnut todellista asiantuntija-apua Google-markkinointiin. Pystymme näkemään suoraan tulosten perusteella, minkä verran hakukonemarkkinointi tuottaa ja paljonko siihen kannattaa investoida.
— Ville Salonen, toimitusjohtaja, Escape Events
Digimoguli auttoi meidät alkuun sähköisessä kaupankäynnissä ja on neuvonut digimarkkinoinnissa. Omakin osaaminen on kasvanut huomattavasti. Digimogulin palvelu on asiantuntevaa ja ystävällistä. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.
— Minna Paulamäki, toimitusjohtaja, Sola Natural Oy
Digimoguli on toiminut alusta saakka liikuntakeskuksemme digitaalisen markkinoinnin kumppanina. Digimogulin osaaminen, kokemus ja joustava palvelu ovat olleet aivan omaa luokkaansa.
— Jyrki Autio, toimitusjohtaja, Liikuntakeskus Oz MAX
Jo puolesta sanasta hahmottui haluamani verkkosivukokonaisuus. Lämpimästi voin suositella Digimogulia kun tulee tarvetta digihommiin.
— Ulla Anttila, Eventours
Arvostamme Digimogulissa asiantuntemuksen lisäksi kuuntelemisen taitoa ja palvelujen ostamisen helppoutta.
— Pertti Havas, toimitusjohtaja, Peli-Bunkkeri Oy
 
 
luotettava-kumppani.jpg