Modernin markkinoinnin palveleva asiantuntijayritys

Olemme tuore ja intohimoinen, mutta samalla kokenut ja analyyttinen toimija. Tarjoamme kattavasti digitaalisen markkinoinnin suunnitteluatoimenpiteitäGoogle-palvelujaonline-mainontaa ja sosiaalisen median asiantuntijapalveluja sekä aiheisiin liittyvän koulutusta.

Haluamme olla yrityksenne markkinoinnin tuottava kumppani, joka auttaa aina suunnittelusta jatkuvaan käytännön tekemiseen.

Ponnistamme pohjoisesta

Digimogulilla on pitkä kokemus erilaisista digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän projekteista sekä ratkaisuista. Olemme olleet vuosien varrella kehittämässä, jalkauttamassa ja kouluttamassa erilaisia markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistoja erilaisiin organisaatioihin.

Sijaitsemme osoitteessa: Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

 

Taustaa yrittäjästä

Arto Remes on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä lähes 20 vuotta erilaisissa digiasiantuntija- ja kehitystehtävissä sekä ollut osakkaana yhdessä Pohjois-Suomen suurimmista mainostoimistoista. Perspektiiviä tekemiseen on karttunut eräästä Suomen ensimmäisistä uusmedia-alan pörssiyrityksistä 2000-luvun taitteesta. Hän on myös perustanut 2000-luvun alussa myös Suomen suurimman elokuva-arvostelusivuston, Leffatykki.com:n.