Modernin markkinoinnin ja myynnin palveleva asiantuntijayritys

Digimoguli tuore ja intohimoinen, mutta samalla kokenut ja analyyttinen toimija. Olemme virallinen sertifioitu markkinoinnin ja myynnin automaatiojärjestelmän, ActiveCampaign asiantuntija  ja Google Partner -yritys. Tarjoamme kattavasti digitaalisen markkinoinnin suunnitteluatoimenpiteitäGoogle-palvelujaonline-mainontaa ja sosiaalisen median asiantuntijapalveluja sekä aiheisiin liittyvän koulutusta

Haluamme olla yrityksenne markkinoinnin tuottava kumppani, joka auttaa aina suunnittelusta jatkuvaan käytännön tekemiseen.

Ponnistamme pohjoisesta

Digimogulilla on pitkä kokemus erilaisista digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän projekteista sekä ratkaisuista. Olemme olleet vuosien varrella kehittämässä, jalkauttamassa ja kouluttamassa erilaisia markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistoja erilaisiin organisaatioihin.

Sijaitsemme osoitteessa: Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

 

Taustaa yrittäjästä

Arto Remes on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä lähes 20 vuotta erilaisissa digiasiantuntija- ja kehitystehtävissä sekä ollut osakkaana yhdessä Pohjois-Suomen suurimmista markkinointitoimistoista (Avalon). Kokemusta tekemiseen on karttunut monien Suomen eturivin brändien parista. Perspektiiviä asioihin on tullut myös yhdestä Suomen ensimmäisistä uusmedia-alan pörssiyrityksistä (Nedecon) 2000-luvun taitteesta. Arto on myös perustanut 2000-luvun alussa myös Suomen suurimman elokuva-arvostelusivuston, Leffatykki.com:n.