Modernin markkinoinnin ja myynnin palveleva asiantuntijayritys

Digimoguli tuore ja intohimoinen, mutta samalla kokenut ja analyyttinen toimija. Olemme virallinen sertifioitu markkinoinnin ja myynnin automaatiojärjestelmän, ActiveCampaign asiantuntija ja Google Partner -yritys. Tarjoamme kattavasti digitaalisen markkinoinnin suunnittelua, toimenpiteitä, Google-palveluja, online-mainontaa ja sosiaalisen median asiantuntijapalveluja sekä aiheisiin liittyvän koulutusta.

Haluamme olla yrityksenne markkinoinnin tuottava kumppani, joka auttaa aina suunnittelusta jatkuvaan käytännön tekemiseen. Juuri tähän olemme luoneet MaaS-palvelumallin.

Ponnistamme pohjoisesta

Digimogulilla on pitkä kokemus erilaisista digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän projekteista sekä ratkaisuista. Olemme olleet vuosien varrella kehittämässä, jalkauttamassa ja kouluttamassa erilaisia markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistoja erilaisiin organisaatioihin.

Sijaitsemme osoitteessa: Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

Asiantuntijat

Arto Remes

Arto Remes

Full Stack Marketer, CEO & Founder

Arto on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistä lähes 20 vuotta erilaisissa digiasiantuntija- ja kehitystehtävissä sekä ollut osakkaana yhdessä Pohjois-Suomen suurimmista markkinointitoimistoista.

Kokemusta tekemiseen on karttunut monien Suomen eturivin brändien parista. Perspektiiviä asioihin on tullut myös yhdestä Suomen ensimmäisistä uusmedia-alan pörssiyrityksistä 2000-luvun taitteesta.

Arto on myös perustanut 2000-luvun alussa myös Suomen suurimman elokuva-arvostelusivuston, Leffatykki.com:n.

p. 040 558 0325
arto@digimoguli.fi

Juuso Huusko

Juuso Huusko

CRO & Partner

Juuso on diginatiivi milleniaali, jonka intohimo on auttaa yrityksiä valitsemaan oikeat toimintamallit ja teknologiat uusien asiakkaiden hankintaan, sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen.

Kiinnostus digitaaliseen markkinointiin syttyi jo vuonna 2010 oman harrastuneisuuden johdosta, kun Juuso huomasi affiliate-markkinoinnin tarjoamat mahdollisuudet. Affiliate-projektien parissa työskennellessä tutuiksi tulivat erityisesti ne kanavat, joiden avulla uusien asiakkaiden mielenkiinto herätetään.

Viimeiset vajaa 5 vuotta osaamista on jalostettu yhdessä Suomen suurimmassa markkinointeknologiaa tuottavassa yrityksessä, Koodiviidakko Oy:ssä, jossa Juuso työskenteli erilaisissa digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä. Koodiviidakolla vietetty aika ja oma mielenkiinto alaan on vuosien kuluessa syventänyt digitaalisen markkinoinnin tietämyksen vahvaksi ammattitaidoksi, jolla voidaan auttaa kaiken kokoisia yrityksiä menestymään.

p. ‭044 742 2101‬
juuso@digimoguli.fi

Oletko valmis vastaanottamaan uusia asiakkaita? Etene näin:

  1. Ota meihin yhteyttä ja varaa ilmainen alkukartoitus
  2. Tutustumme yritykseenne ja analysoimme sen nykyisen tilanteen
  3. Teemme raportin, jossa suosittelemme tarpeitanne vastaavia jatkotoimenpiteitä

Digimoguli Oy
Kiilakiventie 1, 90250, Oulu
+358 40 558 0325
info@digimoguli.fi